Ansatte
 
Jarle Holm - Styreformann/Rørlegger
Telefon: 41 91 71 10
Email: jarle@rsc.no

Jarle er utdannet rørlegger og har jobbet snart 20 år i faget. De siste fem årene har han drevet hovedsakelig med sprinkler. Da IKEA bygde nytt hovedlager i Jönköping for fire år siden var Jarle bas. Med 56.000 sprinkler fordelt på to bygg, er det en av de største sprinklerjobbene som har vært utført noen gang. Han trives best på store bygg med store rør, men er også en god støttespiller når oppgavene blir litt vanskeligere enn forutsatt.

Hobby og fritid: Enduro og Moto-cross er hans store lidenskap. Når han skal ha ferie, reiser han helst så langt at han ikke treffer andre nordmenn.

 
Sigmund Gonzaga - Sprinklermontør
Telefon: 41 91 71 18
Email: sigmund@rsc.no

Sigmund kommer fra Askim, og jobbet på Glavafabrikken frem til han begynte med sprinkler i 1998. Han har blitt en meget dyktig sprinklermontør, og er en av Norges fremste når det gjelder montasje av prefabrikkerte sprinkleranlegg. Han var bas under innspurten når verdens største IKEA-varehus (55 tusen kvadrat) skulle sprinkles. Sigmund liker at ting går litt unna, men han gir seg aldri selv om det skulle dukke opp noen problemer.

Hobby og fritid: Fotball og løping. Han drømmer om å starte i et stort maraton.

 
Lars Egil Nygård - Daglig leder/Rørlegger
Telefon: 41 91 71 02
Email: lars@rsc.no

Lars begynte i rørleggerlæra i 1979. Etter 17 år i rørleggerfirmaet Werner-Winther valgte han å satse på sprinkler. Han jobbet som anleggsleder i sprinklerbransjen før han startet Rør & Sprinkler Companiet sammen med Jarle i 2003. Høsten 2004 tok han FG-eksamen i prosjektering av sprinkleranlegg med bestått som resultat. 95 % av tiden er han ute og monterer sammen med Sigmund og Jarle, resten av tiden blir brukt til kontorarbeid.

Hobby og fritid: Han har en mountainbike som han har fullfør Birken på seks ganger, men den har stått i garasjen siden han begynte med golf for tre år siden.

   
 
 
Rør & Sprinkler Companiet as - tlf: 41 91 71 02 - fax: 63 83 34 96  - e-mail: lars@rsc.no
 
 >> Forsiden
 >> Om RSC
 >> Om gutta
 >> Referanser
 >> Kontakt oss